OVACIK İLKOKULU
Ovacık mahallesi Demirtepe sk. no251/1 Tavas/Denizli

VİZYON

Anayasa ve yasalara saygılı fertler yetiştirmek Anayasanın 24. Maddesinde bahsedilen kurallar çerçevesinde TC vatandaşı olan bütün Türk çocuklarına eğitim-öğretimde katkıda bulunmak. Yasa ve kanunlar çerçevesinde ülkemizde ve ilçemizde yaşama hakkına sahip çocuklara eğitim öğretim vermek Okulumuzu eğitim-öğretim faaliyetleri yönünden en başarılı okula haline getirmek Gelişen teknolojiyi takip edecek öğrencilerimize faydalı olacak teknolojik cihazları kullanmaları için gereken tedbirleri almak Milli ve manevi değerleri yüksek, bunlara değer veren, önemseyen, gelecekte ülkenin çeşitli yönetim kademelerinde görev alacak insanlar yetiştirmektir.

MİSYON

Türk Milli Eğitimi´nin amaçları olan genellik ve eşitlik, ferdi toplumun ihtiyaçları doğrultusunda yönetme, eğitim hakkı, fırsat ve imkan eşitliği, süreklilik, Atatürk ilke ve inkılapları, Atatürk Milliyetçiliği, demokrasi eğitimi, laiklik, bilimsellik, planlılık, karma eğitim, okul aile işbirliği, her yerde eğitimin yanında kutsal ve manevi değerleri koruma ve yüceltme, vatanına, milletine bayrağına bağlı, ahlaklı ve erdemli bir insan olarak yetiştirmektir.

Tam gün

08.50-14-35

Soba ile ısınılır.

Okulumuz ilçe merkezine 21 km il merkezine 65 km uzaklıktadır.

Okulumuzda; 1 müdür yetkili öğretmen 1 okul öncesi öğretmeni